Gauldal VGS > Aktiviteter > Hospitering 10. klassinger 2015

Hospitering 10. klassinger 2015

100 elever fra 10. klasser fra ungdomsskolene Støren, Lundamo, Oppdal, Eid, Hov, Gimse og Vollan har vært på 2 dagers hospitering på ulike utdanningsprogram på Gauldal videregående skole i november 2015.

Da vi gikk rundt med kamera, var det full aktivitet, og det virket som om det var høy trivselsfaktor!

Teknikk og industriell produksjon laget hospitantene lysestaker. Årets Vg1-elever hjalp dem med dreiebenkene.

På verkstedet til Bygg- og anleggsteknikk var de i full sving med å snekre hagebenker.

Design og håndverk var de delt i tre grupper. Ei gruppe var på snekkerverkstedet og snekret krakker.

Ei anna gruppe holdt på med motetegning.

Den tredje gruppa brukte stearinlys til å lage skulpturer, etter eget design.

Studiespesialisering var det fransk som stod på timeplanen da vi var innom. Vi lærte at fransk er et verdensspråk, og at mange franske ord slett ikke er så vanskelige å forstå.

Vi traff hospitanter på Helse- og oppvekstfag sammen med elever fra Vg2 barne- og ungdomsarbeider. De jobbet med dette yrket – laget plakater og hadde KAHOOT.

Og til slutt besøkte vi hospitanter på Service og samferdsel. De holdt på med tema markedsføring sammen med Vg1-elevene. De laget utstillingsstands for produkter de sjøl hadde tenkte ut – men i miniformat!