Gauldal VGS > Arkiv > Evry

Evry

IT-2 klassen ved Gauldal VGS var nylig utplassert hos den store IT-aktøren Evry i 3 dager.

IT-faget ved skolen opprettet et smarbeid med dem for å gi elever mulighet til å se og jobbe i en bedrift. Evry er Norges største IT-selskap og jobber med drift av datasystem, oppsett og rådgivning av IT-system og løsninger og ulike konsulenttjenester.

I de tre dagene jobbet de med et prosjekt hvor de skulle lage et nettsted ved hjelp av HTML og Javascript. De startet først med en idémyldring på hva de skulle lage. Etter å ha kommet opp med masse idéer skulle de stemme på hvilken de skulle gå for. De startet dermed med å lage ulike skisser på hvordan de ønsket at sluttproduktet skulle se ut. Etterhvert startet de å programmere til de da skulle presentere produktet til Evry. Elevene var svært fornøyde etter oppholdet og de fikk innsikt i hvordan det jobbes med prosjekt i et virkelig arbeidsliv.

Vi takker Evry for et flott samarbeid!

Marius Meldal
Sist oppdatert: tirsdag 7. mars 2017