Gauldal VGS > Arkiv > Skolestart høst 2017

Skolestart høst 2017

Nyttige dokumenter og informasjon før skolestart

Skolerute for 2017/2018

Søknad om skoleskyss

Søknad om stipend og lån

Elevhefte for 2017/18

Du må også fylle ut et elevskjema slik at vi får registrert riktige opplysninger om deg i vårt elevregister. Dette må gjøres elektronisk. For utfylling av skjemaet, klikk på lenken "Elevskjema" nedenfor.

Elektronisk utfylling - Elevskjema

Hvis du ønsker å fylle ut på papir så klikker du her

PC til skole

Om du starter som ny elev hos oss bør du vite litt om PC-ordningen. Alle elever skal ha en PC som arbeidsverktøy da samtlige fag krever bruk av data i flere sammenhenger. Husker du å søke om utstyrsstipend vil du få utbetalt 1014kr pr skoleår. Dette skal dekke eventuell utstyr du måtte kjøpe for å gå videregående skole. Denne summen dekker også kjøp av en PC fra Elkjøp. Du har da to primære valg:

1. Ta med egen PC hjemmefra
Du kan benytte en PC som du bruker hjemme fra før og knytte denne opp mot skolenettet. På den måten bruker du utstyr som du allerede er kjent med og du må ikke betale noe. Utstyrsstipendet du da søker om vil kunne gå til annet materiell enn PC.

2. Kjøpe PC på Elkjøp gjennom STFK
Velger du å kjøpe PC fra Elkjøp gjennom fylket trenger du ikke å bruke privat PC. Verdt å merke at søker du om utstyrsstipend får du akkurat nok til å dekke et PC-kjøp. Prisen som på PC som Elkjøp tilbyr er samme sum som 3x utstyrsstipend. Går man da 3 år på skole vil man da ha en PC helt kostnadsfri. Dette alternativet kan du lese mer om dersom du trykker her.

Hva bør du velge?

Å ha med egen, privat PC vil si at du bruker privat eiendel til skolearbeid. Om datamaskinen går i stykker eller slutter å fungere som normalt, må du forholde deg til utsalgsstedet du kjøpte PC ifra. Support er dessverre begrenset fra oss, men vårt IT-kontor bistår i de fleste Hardware -og Software-saker så langt de kan.

Velger du å kjøpe PC fra Elkjøp gjennom STFK vil du da ha både garanti og support medregnet i prisen. IT-kontoret har flere muligheter til å bistå i eventuelle saker som oppstår. Ellers er det lurt å tegne ulykkesforsikring ved kjøp da dette dekker de fleste uhell(kan bli kostbart uten hvis man er uheldig).

Har du en PC som ikke er så gammel og som fungerer fint, så bruker du den du allerede har(om du ønsker, selvsagt). Hvis ikke så kan du kjøpe fra Elkjøp via link(se lengre opp). Vi anbefaler at du velger datamaskinen som er best rustet til å takle skolearbeidet. Er du i tvil om den er det så tar du kontakt med IT-kontoret vårt!
Kontaktinfo:
Marius Meldal(IT-ansvarlig) - 45294053/ 72 81 11 64

Hybel

For å få info om hybel, kontakt skolen på e-post () eller ta kontakt med skolen på telefon i uke 31. (728 11 160)

For mere info om skolen kan dere gå inn på "For elever"