Gauldal VGS > Arkiv > Nullmobbing

Nullmobbing

Nullmobbing - du har rett til å ha det bra!

Det er viktig å si til seg selv og andre da mobbing dessverre foregår i mange miljø. Torsdag 29.september mellom kl 10 og 17.00 kjører NRK MP3 en radiosending direkte fra Fyrstikkalleen skole(F21) i Osloskolen som omhandler temaet "Mobbing". Programledere, gjester, artister og eksperter på området kommer i programmet.

Hvilke gjester og artister som kommer på programmet er foreløpig ikke kjent, men det vil legges ut så snart dette er offentliggjort.

Nora Ibrahim(prosjektleder fra NRK) sier følgende:
"Vi ønsket å komme nært våre lyttere og F21 har elever akkurat i den aldersgruppen vi ønsker å nå. Vi gleder oss til å lage liv på F21"

Rektor Erlend Skåltveit ved F21 la til at de er opptatte av å gi elevene det lille ekstra, og at de er svært glade for at NRK har valgt dem til deres sending. De ser frem til å lære masse av dette og gi elevene en litt annen skoledag.

Kilde: https://f21.vgs.no/nyhetsarkiv/nrk-mp3-sender-live-fra-f21-torsdag-29.-september/

Fv: Rektor Erlend Skåltveit og
Prosjektleder Nora Ibrahim