Gauldal VGS > Arkiv > Ungdomsbedrifter med suksess!

Ungdomsbedrifter med suksess!

På Ung Skaperlyst, som ble arrangert på Meldal VGS 3.februar, stakk Ca$h UB av med 1.plassen i kategorien "Beste bedrift". Bedriften samarbeider med Sparebank1 og de jobber med å gi informasjon om pengebruk, sparing og kredittkortbruk. Å være bevisst på sin egen ønkonomi er ikke alltid tilfelle som ungdom, og dette har Ca$h UB lyst å gjøre noe med. Vi gratulerer med 1.plassen og ønsker de lykke til videre i arbeidet med bevisstgjøring av egen økonomi!

Se video om de involverte i bedriften på vår Facebookside eller på Trønderbladets artikkel om saken: Klarer de å skille dyr fra billig?

En annen bedrift ved Gauldal VGS, Famoji UB, består av elever ved Design & Håndverk og de selger puter som de syr selv. Salget går strålende sier Gunn Berit Krogstad som er daglig leder ved Ungdomsbedriften. De består av 9 ansatte som har hvert sitt ansvarsområde i bedriften, og de solgte over hundre puter før jul. Deres sterke engasjement resulterte i en 1.plass i Ung skaperlyst med tittelen "Beste stand", og de håper at oppturen fortsetter etter denne bragden. Glasskameratene UB stakk av med 2.plassen i samme kategori, og Se Meg UB fikk 2.plass for "Beste kategori".

Her kan dere lese om Famoij UB sin "putekrig" i Trønderblandet

Her kan dere se Facebookgruppen til Famoij UB

Støren elever til topps med pengeråd!