• Kreative Trøndelag
Gauldal VGS > Om oss

Om oss

Gauldal videregående skole ligger i Midtre Gauldal Kommune på Støren, 4 mil sør for Trondheim. Våre elever kommer stort sett fra distriktene i Melhus kommune, Midtre Gauldal kommune og Rennebu kommune, men vi har også elever som kommer langveisfra. Vi er eneste videregående skole som har de landsdekkende linje i børsemakerfaget.

Se vår promoteringsvideo av skolen!

Vi er en middels stor skole som har rundt 350 elever og 70 ansatte. Gauldal videregående skole flyttet høsten 2010 inn i nye lokaler i Gauldal skole- og kultursenter. I senteret er det foruten videregående skole, ungdomsskole, kulturskole og voksenopplæring. I tillegg er det bibliotek, kino og kultursal.

Beliggenhet:
Gauldal skole- og kultursenter
Basmoen 7
7290 Støren

Trafikkforbindelser:
Alle busser Trondheim-Oppdal og Trondheim-Røros har holdeplass ved rådhuset, Støren. Skolebussene har holdeplass ved parkeringsplassen til Gauldal skole- og kultursenter, Basmoen.
Togene på Rørosbanen og Dovrebanen stopper på Støren. Jernbanestasjonen ligger ca 2 km fra skolen, og det tar ca 15 min å gå.

Om Støren:
Støren er ei bygd med mange aktiviteter for deg som elev. Her har vi to små kjøpesenter, svømmehall, idrettshall, treningsstudio, kino, kultursal og aktiviteter som håndball, fotball, ski, korps. Vi har også egen idrettspark. Midtre Gauldal kommunes rådhus ligger på Støren.
Se kommunens hjemmeside for mer info.

Marius Meldal
Sist oppdatert: mandag 10. oktober 2016